Заменик председника скупштине

Милан Хршум

Милан Хршум је завршио економију на Факултету за менаџмент у Београду.

У периоду од 2009 – 2017. године обавља функцију Менаџера логистике у компанији Кроноспан СРБ д.о.о. Домен његовог рада је обухватао: организацију транспорта; обраду рачуна за плаћање; координацију са службом набавке и финансија; контролисање возног парка службе продаје. Био је одговорно лице за припрему и праћење података месечних извештаја, као и редовних месечних пописа магацина.

2017. године прелази на позицију Пројект менаџера општине Лапово у оквиру Регионалне агенције за економски развој Шумадије и Поморавља. Обавља надлежности: планирања финансија, као и укрштања финансија различитих извора, финансијског извештавања у ЕУ програмима; развоју интерне базе података; прикупљања, обрађивања и анализе података о ЕУ и националним програмима, отвореним писмима и потенцијалним партнерима; учествује у процесима имплементације концепта одрживог развоја секторима стратешког планирања, руралног развоја, развојним фондовима и сектору за развој инфраструктуре и заштиту животне средине; пружања оперативне и стратешке подршке малим и средњим предузећима и предузетницима. Активно ради на промоцији предузетништва и остваривању дефинисаних стратешких циљева.

2018. године постаје Директор у ЈКСП „Морава“, Лапово. На истоименој позицији преузима одговорност: представљања и заступања предузећа; организације и руковођења процесом рада; вођења пословања предузећа; одговарања за законитост рада предузећа, реализацију одлука и других аката Скупштине општине Лапово; предлагања дугорочног и средњерочног плана пословне стратегије и развоја предузећа, као и предлагање финансијских извештаја. Извршава одлуку надзорног органа, доноси и имплементира план набавке за текућу годину.

2020. године прелази у Културни центар „Стефан Немања“ у Лапову, где постаје Уредник програма. Био је одговоран за: уређивање и имплементацију програма рада; организацију, координацију и руковођење пројектима/програмима поливалентног центра за културу у земљи и иностранству; предлагање стратегије рада и развоја програма и активности установе; припрему финансијских планова и извештаја; писање ауторских текстова за каталоге и медије; предлагање и реализацију маркетиншких активности и активности везаних са односе са јавношћу установе.

Као активни члан Српске напредне странке од 2017. године, Милан Хршум тренутно обавља и функцију заменика председнице Скупштине општине Лапово, где својим досадашњим искуством и мултидисциплинарном приступу доприноси ефикасном раду локалне самоуправе и остваривању циљева странке у заједници.

Контакт информације

Телефон кабинета председника

034/853-159

E-mail

milan.hrsum@lapovo.ls.gov.rs

Канцеларија

Први спрат, канцеларија број 1

Заменик председника Скупштине замењује председника Скупштине у случају његове одсутности и спречености да обавља своју дужност. Бира се и разрешава на исти начин као и председник Скупштине.

Заменик председнице Скупштине општине Лапово је Милан Хршум.