У складу са циљем јачања капацитета наручилаца у јавним набавкама, НАЛЕД и општина Лапово су са задовољством организовали бесплатну обуку која је одржана јуче, 23. априла 2024. године. Ова обука представља део пројекта “Јавне набавке и добро управљање за већу конкурентност”, који подржава Шведска агенција за међународни развој (Сида).

Тема обуке била је посвећена најновијим променама у систему јавних набавки, пружајући учесницима прилику да се упознају са кључним аспектима овог процеса. Обука је окупила заинтересоване стране из локалне заједнице Лапова и суседних општина пружајући им прилику за унапређење њихових вештина и знања у области јавних набавки.

Одржана у просторијама трпезарије основне школе “Светозар Марковић” у Лапову. Током овог времена, учесници су имали прилику да се детаљно информишу о најновијим променама у законодавству и пракси јавних набавки, са фокусом на ефикасно управљање набавкама у будућности.

Општина Лапово и НАЛЕД наставиће да подржавају иницијативе које доприносе развоју локалне економије и унапређењу јавних набавки као кључног сегмента ефикасног управљања ресурсима. Овакве обуке представљају корак напред ка изградњи транспарентног и ефикасног система јавних набавки који ће допринети већој конкурентности и развоју локалне заједнице.

За више информација о будућим обукама и иницијативама у области јавних набавки, пратите вести општине Лапово и НАЛЕД-а.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *