Vesti Novosti

Predsednik opštine Lapovo i predsednica SO zajedno sa ministarkama Mesarović i Đurđević Stamenkovski u poseti Crkvi Svetog Đorđa i kući Kralja Petra

Predsednik opštine Lapovo, Boban Miličić, zajedno sa predsednicom Skupštine opštine Lapovo, Mirelom Radenković, i u prisustvu ministarke privrede, Adrijane Mesarović, kao i ministarke za brigu o porodici i demografiju, Milicom Đurđević Stamenkovski, 13. jula posetio je Crkvu Svetog Đorđa na Oplencu i kuću Kralja Petra.

Tokom posete, razgovarali su o lokalnim problemima i potencijalnim rešenjima za iste. Ovaj sastanak je imao za cilj da se identifikuju izazovi sa kojima se suočavaju lokalne zajednice i da se pronađu načini za njihovo prevazilaženje kroz saradnju sa ministarstvima i drugim relevantnim institucijama.

Ministarka privrede, Adrijana Mesarović, istakla je značaj podrške preduzetništvu, posebno ženskom preduzetništvu na selu, kroz programe koji obezbeđuju bespovratna sredstva za razvoj i unapređenje poslovanja. Ministarka Milica Đurđević Stamenkovski, sa svoje strane, naglasila je važnost brige o porodici i demografiji kao ključnim aspektima za održivi razvoj lokalnih zajednica.

Predsednik opštine Lapovo, Boban Miličić, izrazio je zadovoljstvo ovom posetom i istakao da je podrška ministarstava od velikog značaja za dalji razvoj opštine Lapovo. On je takođe naglasio spremnost lokalne samouprave da aktivno sarađuje sa državnim institucijama u cilju poboljšanja kvaliteta života svojih građana.

Opština Lapovo nastaviće da radi na rešavanju lokalnih problema i unapređenju uslova života svojih građana kroz saradnju sa ministarstvima i drugim relevantnim institucijama.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *